TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE KARDİYOLOGLARA YÖNELİK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı; yenilikçi yaklaşımlarla tedavi süreçlerinin yanı sıra bölge hekimleri için eğitimler de düzenliyor.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı’nca düzenlenen programda Bursa, Tekirdağ ve Kırklareli’den katılan kardiyologlara eğitim verildi. “Retrograd CTO Workshop” isimli programda eğitimler Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, Doç. Dr. Murat Gök ve Sakarya’dan Prof. Dr. Ersan Tatlı tarafından verildi. Prof. Dr. Servet Altay, Doç. Dr. Murat Gök ve Prof. Dr. Ersan Tatlı gerçekleştirdikleri eğitimde canlı vakalar, sunumlar ve simülasyon case uygulamaları ile kardiyoloji alanında nadir yapılan işlemler konusunda deneyimlerini paylaştılar.

Bu içerik 09.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 21 kez okundu.